avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii despre angajare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

despre angajare

am peste 45 ani,sant in tratative cu o firma pentru angajare,mi-a expirat somajul in 18 februarie 2010,firma este la o distanta de peste 500km de domiciliul actual,activitatea care urmeaza sa o desfasor nu necesita deocamdata sa-mi schimb domiciliul,ce avantaje are firma si ce avantaje are angajatul in acest caz?
care sant costurile societatii cu un salariu de 2000 lei/luna net pe care mi l-a promis?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:32, 15 Martie 2010
Ca sa primiti dvs. un salariu net de 2.000 lei patronul scoate din buzunar 3.664 lei (diferenta de 1664 lei reprezinta impozite si contributii catre stat).
Avantajele sunt reciproce ,unitatea beneficiind de valoarea serviciilor dvs ,iar dvs beneficiind de valoarea retributiei negociate
Obligatiile sunt reprezentate de costuri salariale si impozite aferente (daca,unitatea se obliga sa le achite)
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
ynocentta, utilizator
Pentru a-si desfasura activitatea angajatorul are nevoie de dvs. pentru prestarea activitatii,iar dvs. aveti nevoie de salariu.:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa in salariu ? HYP HYP Buna ziua, Va rog sa-mi precizati care este procedura pentru \"mutarea\" tichetelor de masa in salariul si daca este avantajoasa pentru angajat. Pe un ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit adi0l adi0l Buna ziua, Lucrez in IT (diploma de inginer Poli - Calculatoare) si as avea ceva intrebari legate de scutirea de impozit. Ideea este ca in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu, ca si angajator... CrissMGC CrissMGC Buna ziua, Revin cu o intrebare la dumneavoastra intrucat nu sunt in cunostinta de cauzasi nici nu am gasit informatii pe internet... Referitor la salariuii, ... (vezi toată discuția)