avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

in ce baza se iau in considerare veniturile realizate din conventii civile de prestari servicii la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului?
as dori sa stiu daca exista o baza legala
Cel mai recent răspuns: cristina.botezatu , utilizator 21:20, 22 Martie 2010
Conform OUG 148/2005, se iau in considerare veniturile supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571 privind Codul fiscal.
si eu sunt in aceeasi situatie, am avut venituri din conventii civile, insa nu mi-au fost luate in calcul. Am depus contestatie si degeaba. Acum incerc sa-mi gasesc un avocat sa vad daca pot face ceva sau nu....Trimite-mi un mesaj privat daca vrei detalii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil vanina vanina Am inteles ca pentru stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in calcul veniturile din salarii, dar si din alte surse daca sunt ... (vezi toată discuția)
Venituri din conventii civle reglementate de codul civil Alina V Alina V Buna ziua ad dori sa va intreb daca o persoana (mamica) care se afla in concediu de ingrijire copil si primeste indemnizatia de la stat de 600 ron poate avea ... (vezi toată discuția)
Venituri luate in calcul pt indemnizatia cic crisschirita crisschirita Poate beneficia de indemnizatie CIC o persoana care 12 luni anterior nasterii a obtinut venituri exclusiv din conventie civila? (vezi toată discuția)