avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor de complexitate pentru auditorul intern
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor de complexitate pentru auditorul intern

Cum pot aplica sporul de complexitatea muncii pentru auditorul intern conform legii 330/2009:
- ca o suma compensatorie cu caracter tranzitoriu;
- ca procent.
Cel mai recent răspuns: milica68 , utilizator 22:09, 29 Martie 2010
suma compensatorie cu caracter tranzitoriu :)
...in acelasi cuantum de care a beneficiat in decembrie 2009. Daca nu l-a avut atunci, nu cred ca mai poate beneficia de el (legea 330 nu-l prevede si spune ca abroga orice alte dispozitii contrare referitoare la stabilirea salariilor).
Asa este, legea 330 nu-l prevede, dar ordonatorul de credite poate aproba sporuri pana la 30% din salariul de baza. Legea 672/2002 in baza caruia se acorda sporul de dispozitiv nu apare in lista actelor abrogate. Deci s-ar putea acorda acest spor anul viitor(daca nu se modifica iarasi legea nr.330).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume compensatorii cu caracter tranzitoriu pt. f.p. promovati in grad IORDANA IORDANA In luna dec.2009 angajatii unei institutii publice locale au beneficiat la salariul de baza de spor vechime, spor fidelitate si spor dispozitiv. Incepand cu 01 ... (vezi toată discuția)
Spor de auditor nicolina01 nicolina01 Buna ziua, am si eu o intrebare:daca stie cineva care este sporul de auditor pentru o persoana incadrata la o unitate bugetara (primarie) pe post de ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil / spor audit iordache_stefania iordache_stefania Am o rugaminte si poate ma ajuta si pe mine cineva. In anul 2008 in luna iunie am intrat in concediu de crestere copil pana la doi ani. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)