Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

ravo75 
	    	Utilizator

ravo75 
	    	Utilizator	    

Cristina Voicu 
	    	Avocat

Cristina Voicu 
	    	Avocat	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

maria2010	                   

In urma unui partaj judiciar a fost emisa o sentinta definitiva si irevocabila in urma careia imobilul si terenul supus partajului a fost atribuit unei ... (vezi toată discuția)
	                    maria2010	                   

In urma unui partaj judiciar a fost emisa o sentinta definitiva si irevocabila in urma careia imobilul si terenul supus partajului a fost atribuit unei ... (vezi toată discuția)

Claurys	                   

Buna ziua am o întrebare am făcut o dezbatere de moștenire pentru un teren.Partile(Persoanele) citate pentru dezbatere nu sau prezentat in instanța.Este ... (vezi toată discuția)
	                    Claurys	                   

Buna ziua am o întrebare am făcut o dezbatere de moștenire pentru un teren.Partile(Persoanele) citate pentru dezbatere nu sau prezentat in instanța.Este ... (vezi toată discuția)

misupatrik	                   

Buna ziua,
Am incheiat un proces de iesire din indiviziune, avem sulta fixata de instanta pentru persoana respectiva, de care nu putem sa dam (plecata de 25 ... (vezi toată discuția)
	                    misupatrik	                   

Buna ziua,
Am incheiat un proces de iesire din indiviziune, avem sulta fixata de instanta pentru persoana respectiva, de care nu putem sa dam (plecata de 25 ... (vezi toată discuția)