isa_ned 
	    	Utilizator

isa_ned 
	    	Utilizator	    

Laurentiu26788 
	    	Utilizator

Laurentiu26788 
	    	Utilizator	    

Laurentiu26788, utilizator
 Laurentiu26788, utilizator 	
			 Marius David 
	    	Consilier juridic

Marius David 
	    	Consilier juridic	    

alisun	                   

Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
	                    alisun	                   

Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)

ContSters89182	                   

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de  maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
	                    ContSters89182	                   

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de  maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)

djems304	                   

Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
	                    djems304	                   

Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)