avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Hristos a înviat!!! Paşte fericit tuturor!!! Mult succes în profesie!!!:kissing:
De la o vreme e foarte multa liniste pe aici!!!!
Cum o fi oare pe la Giroc?.......:( poate cineva sa ne spuna?
Revin si eu dupa ceva vreme...Nu stiu cum o fi pe la Giroc...dar pe la instantele noastre nu prea ai timp de respiro...noroc ca am nimerit la o instanta unde colegii sunt super...nu exagerez deloc...mai am un pic de tras...si apoi urmeaza o pauza...cursul si concediul.Spor la treaba!
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
sendre, utilizator
ceva impresii de la curs? :D Intreb si eu ca duminica imi vine randul :D
revin dupa o perioada de pauza cauzata de acomodare si lipsa de net.
voi ce parere aveti
un tata care ii da masina sa fiului sau de 10 ani sa o conduca pe un drum mai putin circulat, el stand in dreapta fiului sau, voi ati da amenda administrativa sau trimitere in judecata pt. infr de incredintare cu stiinta a unui autovehicul?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)