avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare pentru vanzare-cumparare masina second ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare pentru vanzare-cumparare masina second neinmatriculata

Buna ziua.
As dori sa stiu care sunt actele necesare in cazul in care vreau sa cumpar (persoana fizica) o masina second hand neinmatriculata de la o alta persoana fizica care a cumparat-o din Germania, toate actele ce trebuie sa mi le prezinte propietarul acesteia ca totul sa fie in regula. Dar in cazul in care masina e cumparata din Belgia?
Va multummesc
Cel mai recent răspuns: elenadaniela , utilizator 13:58, 31 Martie 2010
actele care sa ateste proprietatea asupra masinii
Va multumesc, dar e un raspuns mult prea evaziv pentru mine. As fi dorit sa stiu in ce consta acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte am nevoie pentru înscrierea unui autoturism cu numere roșii şi de unde le obțin? Lerim Lerim Ce acte am nevoie pentru înscrierea definitivă unui autoturism second cu numere roșii.Menționez că am RAR efectuat, este înregistrată la ... (vezi toată discuția)
Înființare societate vânzare auto second-hand Ionutbt Ionutbt Buna ziua...m-ar interesa sa deschidem o societate ce se ocupa cu vânzarea autovehicule second-hand până în 3.5tone...si motoare până 3000 ....va rog ... (vezi toată discuția)
Regim special tva pentru auto sh Alexandru Caretta Alexandru Caretta Buna seara, Detin un SRL, care are ca domeniu de activitate comertul cu auto second-hand. In general, cumpar masinile de pe un site de licitatii (deci de la o ... (vezi toată discuția)