avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare societate vânzare auto second-hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare societate vânzare auto second-hand

Buna ziua...m-ar interesa sa deschidem o societate ce se ocupa cu vânzarea autovehicule second-hand până în 3.5tone...si motoare până 3000 ....va rog să-mi spuneți care ar fi cel mai bine pt societate plătitoare de TVA sau nu...menționez că mașinile vor fi aduse din germania cumpărate de la persoane fizice și firme...care ar fi sistemul de cumparare daca acolo plătesc TVA...nu am rulaj mare de mașini..dar vreau sa fiu in regula ....sa nu am probleme cu anaful....și aș vrea să știu dacă îmi trebuie ceva autorizație ptaceasta activitate...aștept răspunsurile dvs..va mulțumesc..

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara officemariana officemariana BUNA ZIUA. Va multumesc ca ne ajutati Sint o firma neplatitoare de tva in romania si doresc o achizite remorca auto noua din germania(cam 2000 euro).POT face ... (vezi toată discuția)
Comert cu masini second hand si aplicare tva editholeleu editholeleu Buna ziua, referitor la masinile aduse de afara second hand am o intrebare si eu : Am o firma care are ca activitate comert cu autovehicule second hand masini ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina germania misaaa misaaa revin din nou cu aceeasi speta: - PFA norma de venit ,prestari servicii intracomunitare, inregistrat in scopuri de TVA si inscris in ROI , am cod valid de ... (vezi toată discuția)