avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum poti crea un studio de videochat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum poti crea un studio de videochat?

Cum iti poti crea un studio de videochat legal, ce iti trebuie si care ar fi procedura si cererile standard , ce taxe se platesc la stat ?
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 12:47, 10 Ianuarie 2023
Singura diferența tehnică, față de o societate comercială obișnuită, este legată de obiectul de activitate. Taxele, impozitele sunt aceleași.

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid o afacere de tip videochat sau de furnizare filme pt adulti online Nadd Nadd Doresc sa deschis o firma in RO care sa furnizeze pe un site servicii de videochat si/sau filme pt adulti si nu gasesc conditiile legale pentru acesta. Am ... (vezi toată discuția)
Control itm la persoana fizica AlexandruStan AlexandruStan Salut!Detin un studio de videochat micutz (nu am firma si nici angajatzi cu carte de munca sau contract) si astazi au venit in vizita cei de la ITM!Nu au ... (vezi toată discuția)
Activitate videochat in apartament de bloc Moni9p Moni9p Buna ziua, As dori sa stiu daca o activitate de videochat se poate desfasura legal intr-un apartament de bloc. De asemenea, as dori sa inteleg daca este ... (vezi toată discuția)