avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vreau sa infiintez un PFA dar am si un SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vreau sa infiintez un PFA dar am si un SRL

Buna ziua, vreau sa infiintez un PFA , dar am si un SRL . Pot sa depun bilanturile pe zero pt SRL si sa lucrez pe PFA ? Stocul de marfa de pe SRL il pot trece pe PFA ? Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Lichidare pfa geogiana09 geogiana09 buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :un pfa productie vrea sa se lichideze si sa treaca la microintreprindere dar are stoc de materii prime ... (vezi toată discuția)
Activitati de comert cu amanuntul, cod caen 4771 pfa sau ii? PAlexandru PAlexandru Sunt interesat sa trec de la statutul de microintreprindere la pfa in situatia in care desfasor activitatea de comert cu al imbracamintei, in magazine ... (vezi toată discuția)
Inchidere ii cu stoc de marfa, mutare pe srl bobemihai bobemihai Buna ziua. Sper sa pun intrebarile pe aria corecta. Am o interpindere individuala infiintata in 2010, ca activitate comert cu amanutul fara alimentare. Pe ... (vezi toată discuția)