avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu codul caen 4791
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu codul caen 4791

Buna ziua! Am deschis un PFA cu codul caen 4791 pentru a vinde in sistem dropshipping pe Shopify. Am reusit sa il integrez cu Oblio si doresc sa activez stocurile din aplicatie pentru a mi se arata optiunea de Plati dar la gestiune, cod gestiune si tip gestiune nu stiu ce pot sa scriu daca am caen in sistem dropshipping, deci am stocuri 0. Rog sa ma ajute cineva!
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:41, 20 Septembrie 2025
din ce stiu dropshipping inseamna intermedieri in comertul cu.... prin urmare nu comert.
pentru detalii tehnice consultati site-uri specializate, aici primiti in general raspunsuri din domeniul legal

Alte discuții în legătură

Cum se emite o factura cu tva la marja - produse sh? idroidsq idroidsq Salutare! Am intrat platitor de tva anul trecut in Decembrie si am o nedumerire, contabila nu stie sa-mi explice exact. Am cod caen de vanzare produse ... (vezi toată discuția)
Cod caen - site de tip markeplace traian_an traian_an Bună ziua! Doresc să înfiinţez un SRL-D care să fie suportul legal pentru un site de tip markeplace, în care artiştii îşi pot expune lucrările. ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4791 parlea.mihaela00 parlea.mihaela00 Buna ziua, Am un PFA cu cod CAEN principal 8559 si as vrea sa adaug un cod caen secundar, 4791, pentru ca intentionez sa vand materiale facute de mine in ... (vezi toată discuția)