am cumparat o suprafata de teren agricol ,fiindu-mi "teama "de sotie cu care nu sunt in relati stralucite,pe numele parintilor .Acum sora mea se ridica cu pretenti ce i-mi recomandati sa fac cum pot sa intru in posesia terenului fara sa am probleme nici de o parte,sotie, nici de cealalta, a surori ,sa i-mi infintez o societate si sa vinda acesteia este o posibilitate ce riscuri implica .Va multumesc pentru sfaturi
am un P.F.A.deschis in 2006 si rog ,daca poate cineva sa-mi spuna, daca pot sa angajej pe cineva ,domeniul de activitate este cultura cerealelor ,si in temeiul carei legi si cum sa procedez daca folosesc o persoana temporar la activitatile din firma 2-15 zile pe luna ,cum ma pun ,,la adapost,,de eventualele controale la firma din partea oricaror organe de control , cum pot sa platesc asigurarea medicala ,cartea de munca,protectia munci cine o face a angajatului ,sau ce alternativa am sa lucrez legal cu cineva in curtea si pe utilajele PFA, pe firma respectiva i-mi platesc cartea de munca si asigurarea de sanatate eu ca administrator al PF va multumesc anticipat .sa aveti zile bune.
am avut un acident ne dorit destul de grav fara victime cu masina achizitionata in leasing ,de aproximativ 43 de zile nu primesc raspuns,de la firma de asigurari daca masina se repara sau primesc despagubire totala. Devizul de ante calcul depaseste cu aproape 10000 euro suma asigurata, cum sa procedez cu firma de asigurari ma amina de fiecare data cind i-au legatura cu ei, mai gasesc cite o scuza ,mai cer cite o hirtie ,cum se evalueaza epava in caz de dauna totala ,cum sa procedez cu epava daca mi-o da mie (ma obliga ) ce ma invatati sa fac