Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Procesul este abia la inceput, nici judecatorii care vor examina dosarul inca nu stiu ce solutie se va da.
Stoica Ioana a scris:
Chiar fara permis (mi-a scapat acest amanunt, ce-i drept) e posibila suspendarea conditionata a executarii pedepsei .
Si eu cred acelasi lucru insa nu sunt atat de sigur in privinta acelui 1 an cu suspendare . Mai degraba 2-3 ani cu suspendarea executarii pedepsei!De permis anulat nu este cazul fiindca nu avea !Insa chiar si asa , din expunerea domnisoarei respective , m-a durut o fraza ..."parintii nu fac recurs fiindca si-au dat seama ca nu era vina lui". Dar a cui era vina domnisoara ? Cine are pe constiinta moartea acelui baiat? Va dati seama ce este in sufletul unui parinte? Dvs aveti copiii?Sunt sigur ca nu ...altfel acea fraza nu avea ce cauta in acel context! Vina este a prietenului dvs si o va purta cu el moral toata viata!Ramane de vazut daca instanta va aprecia daca trebuie sa plateasca si prin privare de libertate pentru fapta sa!
daca este la prima abatere (NU ARE CAZIER) are sanse foarte mari s-a scape cu suspendare ,chiar daca a savarsit doua infractiuni (90%)
Ati specificat ca le-a iesit o masina in cale.....ce s-a intamplat cu aceea masina? In functie de unele elemente se poate vorbi de o culpa comuna a celor doi conducatori de vehicule.
Cat despre pedeapsa....cu o aparare buna , cred ca v-a scapa cu o suspendare a executarii pedepsei...