avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate adela15

Activitate adela15

Răspuns la discuția Recuperare bani retinuti abuziv
Pai atunci de ce exista cutie postala? Si inregistrate sau nu, la adunare sau nu, se recunoaste problema, dar nu se rezolva de citiva ani (pentru detalii va rog cititi primul mesaj la www.avocatnet.ro/content/for... )?.
Am explicat cum e cu vecinii in primul mesaj.
Imi poate spune cineva si ceva constructiv (de genul ce mai imi ramine de facut), nu doar unde am gresit? Multumesc.
Răspuns la discuția okazii.ro
Desigur ca e inselaciune. Chiar daca nu merita ca bani si efort, nu te lasa, pe asta de bazeaza toti cind trag tepe. Si mai are tupeul sa zica "reclama" si "orientativ". Dar el ti-ar fi dat o bicicleta mai dichisita pentru un pret "orientativ" mai mic ca "reclama" pentru viitoarele vinzari? Orice merge in doua sensuri.
Exista o cutie postala in care se pun toate cererile, sesizarile etc.
Ce pot face eu de-acum incolo, ca ei zic ca e din cauza caloriferului.
Masina nu a fost scoasa automat si de la impozit, iar cind am fost la primarie, nu a fost suficienta adeverinta de radiere, ni s-a cerut si cea de la Remat. Nu ne-au primit cererea. Ce pot sa fac?
O vecina de-a mea (singura) de 85 de ani are o masina din prin 1966 care zace in curte. Ar vrea s-o scoata de la impozit fara sa o duca la Remat. Cum poate sa faca asta? Precizez ca masina a fost radiata din oficiu.
Răspuns la discuția Recuperare bani retinuti abuziv
Nu am fost la adunare. Tot ce am facut in scris am pus la cutia postala a administratiei (se da automat un numar de inregistrare la astfel de sesizari???). In rest la telefon sau cind ma intilnesc cu presedintele, ca adimistratoarea nu mai raspunde la telefon si cind ma vede fuge.
Răspuns la discuția Recuperare bani retinuti abuziv
De ani de zile ii bat la cap (verbal si scris) si nu fac nimic. Administratoarea se fereste de mine si presedintele ma duce cu vorba. (vezi
www.avocatnet.ro/content/for... ).
Nu mai stiu ce sa fac!!
Răspuns la discuția Recuperare bani retinuti abuziv
Am schimbat toate tevile! Si, cum spuneam, sint tevile comune (verticale, coloanele) ale blocului.
Buna ziua,
Din cauza tevilor comune infundate, nu am caldura in bucatarie. Am facut cerere pentru reducerea platii la intretinere, dar mi-a fost refuzata. Este posibil sa recuperez banii ce mi-au fost retinuti ani de zile pentru un serviciu care nu mi-a fost furnizat? Pot cere daune? Daca da, ce trebuie sa fac?
Multumesc.