avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters102066

Activitate ContSters102066

De metehnele mentionate nu se lasa nimeni, iar atata vreme cat exista cineva care achita datoriile e super pentru socru, frate sau orice alt grad de rudenie.
Vorbesc in cunostinta de cauza - toati cei care fumeaza/beau vor avea mereu bani pentru aceste vicii cheltuielile de intretinere si alte utilitati nu sunt chiar asa de urgente deci....
Daca are unde sa locuiasca ar fi bine sa-l lamuriti ca e necesar sa se relocheze nu de alta dar va face rau la sanatate, la buzunar si relatiile de familie se vor deteriora existand motiv de cearta.
Adminsitratorul judiciar trebuie sa verifice daca cererea si inscrisurile doveditoare atasate sunt conforme si daca creanta indeplineste conditiile din art.3 - certa lichida si exigibila si o include in tabelul creditorilor.
Tabelul este depus la dosarul instantei iar judecatorul sindic ia act de tabel, daca nici unul din creditori nu o caontesta si daca nici debitorul nu o contesta creanta este acceptata.
Daca minorul locuieste temporar in alta parte decat domiciliul parintelui care il ingrijeste, nu se vor mai achita cheltuieli de intretinere doar daca se face cerere in scest sens de scoatere pe perioada mentionata de la calculul efectuat de asocietatie, in caz contrar veti fi obligati la plata sumei calculata de asocietatie.
Cerereea se va depune la asocietatie
Răspuns la discuția Contract de munca sau ce ?
Reclamati in caz ca este adevarat ceea ce ati postat la primarie la serviciul specializat despre cele relatate.
Se va dispune o verificare - nimeni nu poate detine toate calitatuile insiruite in postare
Răspuns la discuția carte munca
Pueteti sa reclamati orice abuz facut de angajator, va fi data in lucru si solutionata plingerea doar daca este identificata persoana care face plingerea.
Va pot confirma faptul ca nu se i se va aduce la cunostinta angajatorului ca dvs sunteti petitionarul acest aspect ramane necunoscut reprezentantului legal al societatii.
=D> @ariam pentru postare
trebuie sa faceti cerere de restituire a sumei care a fost oprita din salariu cu titlu de garantie.
De asemenea daca ati inaintat demisia cu art.79 (8) si aveti dovada de inregistrare la societate nu mai aveti calitatea de angajat, deci trebuia sa cereti sa se efectueze inventarul inainte de demisie.
Azi nu mai aveti calitate.
E mai bine sa formulati dvs cererea de insolventa si sa solicitati in cazul in care este posibil reorganizarea.
Astfel va puneti la adapost fata de executarile silite care se intrevad, dar nu pentru mult timp.
Daca nu se approba planul de reorganizare se deschide falimentul care are ca efecte lichidarea bunurilor societatii.

Imobilul poate fi vandut suma obtinuta din vanzare se va distribui conf art.121 din legea 85/2006.
Nimic nu se prezuma trebuie dovedit cu inscrisuri de catre lichidator chiar daca s-a formulat actiune.
Marea majoritate a practicienilor fac doar sa copieze art. 138 fara insa a indica si mai ales a a dovedi legatura de cauzalitate intre fapta si starea de insloventa si din pacate unii sindici admit astfel de actiuni nefondate si nedovedite
Sesizati la garda de mesiu nivelul de zgomot si praful rezultat din lucrari precum si durata - 10 ore/zi.
Sesizati primaria - serviciul care elibereaza autorizatii de constructii - cu privire la lucrari.