avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate diaconesse

Activitate diaconesse

in procente ar fi cam 30 % din valoarea de piata a apartamentului
Multumesc pentru raspuns.....inteleg ca poate sa recurga la executare silita dar avand in vedere ca deja i-al dat o parte din bani nu ajuta la nimic?
El ce sa zica, nu s-a pronuntat inca, asteptam un raspuns din partea lui cu privire la propunerea facuta!
Buna ziua!
Am sa dezbat o problema un pic mai delicata, daca cineva poate sa-mi spuna care ar putea fi rezolutia acesteia.....
In schimbul unei sume de bani de la o persoana fizica, am girat cu apartamentul prin act notarial. Perioada prevazuta de rambursare ar fi fost in decembrie anul trecut.
Inainte cu doua-trei zile de acest terment i-am rambursat persoanei respective doar o parte din bani, aproximativ jumatate. Acum deja am intrat in imposibilitatea de a-i mai da vreun ban. Ce se poate intampla? Poate recurge la executare chiar daca i-am dat o parte din bani? Eu i-am propus sa-i cedez o parte din locuinta ce poate fi utilizata ca spatiu comercial.....Va multumesc pentru opiniile dvs!
Răspuns la discuția contract de munca cu timp partial
inca mai e in viguare conventia civila ?
buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul unui CIM cu timp partial este obligatoriu sa mi se opreasca din nou toate cotizatiile catre stat( mentionez ca am un CM cu timp normal si doresc sa lucrez suplimentar la un alt angajator cu CIM cu timp partial)
Răspuns la discuția contract de munca cu timp partial
ceva trebuie sa fie reglementat un min. si un maxim... pt.ca in codul muncii este specificat si ceva in leg. cu timpul de repaus
Răspuns la discuția contract de munca cu timp partial
am inteles minim...dar maxim...adica pe mine m-ar interesa daca in CIM cu timp partial as putea avea 6 ore / zi . 8+6= 14 ore /zi. Credeti ca I.T.M-ul ar accepta varianta asta?
buna ziua, in cazul in care sunt angajata cu timp normal de lucru(8h/zi) si doresc sa lucrez si suplimentar dar la un alt angajator, as dori sa stiu care este minimul si maximul de ore/zi pe care le-as putea presta .