avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu timp partial

buna ziua, in cazul in care sunt angajata cu timp normal de lucru(8h/zi) si doresc sa lucrez si suplimentar dar la un alt angajator, as dori sa stiu care este minimul si maximul de ore/zi pe care le-as putea presta .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:21, 2 Septembrie 2009
fractiunea minima este de 2 ore zilnic.
nu ese reglementat, doar sa nu aveti contracte care depsesc cumulate 24 de ore pe zi... ar fi cam mult...

poate fi si 1 ora pe saptamana,
nu mai exista acel minim de 2 0re de mult..
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
am inteles minim...dar maxim...adica pe mine m-ar interesa daca in CIM cu timp partial as putea avea 6 ore / zi . 8+6= 14 ore /zi. Credeti ca I.T.M-ul ar accepta varianta asta?
ceva trebuie sa fie reglementat un min. si un maxim... pt.ca in codul muncii este specificat si ceva in leg. cu timpul de repaus
minimul reglementat de Codul muncii este de 2 ore zilnic, maximul poate sa fie... numai daca va tin ...puterile. puteti lucra 14 ore zilnic, 8 ore ca norma de baza+ 6 ... sau mai multe suplimentar. va doresc sanatate si ... putere de munca!

Alte discuții în legătură

Codul muncii - durata timpului de munca ataela ataela Buna ziua,in codul muncii la; - [b]art.111[/b] se specifica: Durata maxima legala a timpului de munca nu poate depasi 48 de ore pe saptamana, inclusiv orele ... (vezi toată discuția)
Cate ore de munca pot lucra intr-o luna? gbrlen gbrlen Conform codului muncii nu poti depasi 48de ore de munca pe samtamana. Eu sunt angajata ca profesor, am norma didactica de 20 de ore(efectiv la clasa), dar pe ... (vezi toată discuția)
Al doilea cim madelaine28 madelaine28 o persoana are un cim pe perioada nedeterminata, cu 8h pe zi. stiu ca se poate incheia un alt cim, cu un alt angajator, simultan, respectand art. 35 codul ... (vezi toată discuția)