avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Activitate emil botescu

Activitate emil botescu

Suntem un grup de biciclisti , minori si majori , care ne strangem in fiecare saptamana sa pedalam . Organizarea acestor ture la facem pe FaceBook . In cazul in care un minor , respectiv un major , se accidenteaza , raspunde cineva de acest fapt ? Minorii ,,care vin neinsotiti de unul dintre parintii lor , de cine asculta in cadrul grupului si cine raspunde de ei ?
se pot compensa datoriile societatii catre Bugetul de Stat cu sume de incasat de la diverse ministere ( m. dezvoltarii , m. transporturilor , consilii locale judetene ) ?
Răspuns la discuția cerere faliment
va multumesc de raspuns ; firma debitoare are bani , dar este tzepar ; doresc doar sa-l sperii ; se poate retrage actiunea de faliment odata ce este depusa ?
Discuție cerere faliment
am dat in judecata o firma pentru plata unei facturi , mai mari de 30.000 Ron ; inca se judeca ; pot depune in acelasi timp si cerere de faliment fara a afecta procesul existent ?
in cadrul unui contract existent de reparatii drumuri , contractantul nu mai poate executa lucrarea din diverse motive ; cum putem intra in locul acestuia ca si contractant principal ?
Răspuns la discuția licitatii publice lucrari drumuri
va multumesc ; nu s-a schimbat anul acesta plafonul ?
Care este suma maxima pentru lucrari publice de drumuri pentru care nu se tine licitatie si se poate face incredintare directa ?
care este suma maxima pentru care se poate acorda o licitatie prin atribuire directa , fara licitatie , anunt participare , etc. ?
puteti recomanda un avocat specializat in falimente ?
nu se poate rejudeca ?