avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie lucrari publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie lucrari publice

care este suma maxima pentru care se poate acorda o licitatie prin atribuire directa , fara licitatie , anunt participare , etc. ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:48, 16 Noiembrie 2009
Art. 19 din OUG 34/2006: "Autoritatea contractantă are dreptul de a achiziţiona direct produse, servicii sau lucrări, în măsura în care valoarea achiziţiei, estimată conform prevederilor secţiunii a 2-a a prezentului capitol, nu depăşeşte echivalentul în lei a 15.000 euro pentru fiecare achiziţie de produse, servicii sau lucrări. Achiziţia se realizează pe bază de document justificativ, care în acest caz se consideră a fi contract de achiziţie publică, iar obligaţia respectării prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţă se limitează numai la prevederile art. 204 alin. (2)."
Verificati daca va incadrati in prevedrile art.16 din OUG nr.34/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire caiet de sarcini si participare la licitatie ac72andrei ac72andrei Buna Ziua! O firma poate intocmi caietul de sarcini (necesar ptr o licitatie) ptr o institutie publica prin incredintare directa? Daca da, aceeasi firma va ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice lucrari drumuri emil botescu emil botescu Care este suma maxima pentru lucrari publice de drumuri pentru care nu se tine licitatie si se poate face incredintare directa ? (vezi toată discuția)
Achizitie directa-fara anuntarea rezultatului ContSters161126 ContSters161126 Am primit o cerere de oferta pentru o achizitie directa de servicii medicale din partea unei autoritati contractante Au trecut aproximativ 2 luni de la ... (vezi toată discuția)