avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate bbn_1982

Activitate bbn_1982

Pai nu mi-au trimis nicio somatie. Cu multi dintre ei nu am mai avut relatii comerciale si de 2 ani. Oricum, datoriile sunt prescrise.
Buna ziua!
Am furnizori prescrisi si neplatiti in valoare de 8900 lei din anul 2005. As dori sa-i trec pe venituri. De la unele persoane am inteles ca doar dupa ce am o hotarare judecatoreasca definitiva ii pot trece pe venituri. Este adevarat?
De ce acte am nevoie pentru a-i trece la venituri?
Va multumesc!
Problema este ca vechea contabila nu m-a intrebat nimic, doar contabila noua mi-a spus acum ca profitul nu a fost repartizat. Ce se poate intampla in cazul unui control?
Buna seara!
Astazi am aflat ca vechea contabila nu a repartizat profitul de pe anii 2005 - 2006. Repartizarea profitului pe anii anteriori s-a facut in 2007, iar profitul a fost repartizat pe dividende.
Va intreb daca a fost corect repartizat profitul pe anii 2005 - 2006. La un control ce se poate intampla?
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția client neincasat
Nunu. A facut doar o plata, cv unei facturi care inca nu era prescrisa.
Răspuns la discuția client neincasat
sa inteleg ca in instanta nu am cum sa castig si alta cale pentru a-mi recupera banii nu exista. multumesc pentru raspuns d-le avocat.
Buna ziua!
Am de incasat de la un client suma de 16.000 lei din 2007, suma fiind prescrisa. In anii 2009, 2010 i-am trimis e-mail-uri prin care i-am solicitat sa plateasca aceasta suma, dar mi-a raspuns prin faptul ca va verifica daca exista acest sold si la ei in contabilitate. M-a tot dus cu "zaharelul" pana suma s-a prescris, iar acum nu vrea sa mai plateasca.
Intrebarea mea este daca il pot actiona in judecata pe baza e-mail-urilor trimise. Mentionez ca in afara de e-mail-uri nu i-am trimis nimic concret.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția sponsorizare
multumesc frumos. m-ati lamurit. voi trece excursia pe cheltuieli nedeductibile.
Răspuns la discuția sponsorizare
comert cu ridicata al minereurilor neferoase este codul caen. Ok, dar imi puteti spune ce conditii ar trebui indeplinite pentru o sponsorizare?
Discuție sponsorizare
Buna seara!
As dori sa sponsorizez o persoana fizica cu o excursie in Grecia. Mentionez ca firma are profit de 40.000 lei (pe lunile ian-febr), iar acea persoana este contabila mea, care nu primeste salar este matusa mea.
Este posibil? In limita a ce suma? Ce acte trebuiesc intocmite?
Multumesc anticipat!