avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate nracolta

Activitate nracolta

Răspuns la discuția Pensie
Daca cererea se trimite prin posta cu confirmare de primire, care data se i in considerare: dta postei sau data inregistrarii la tribunal?
Discuție Decizie pensie
Termenul de 45 zile in care se poate contesta Decizia, se refera la zile calendaristice,sau lucratoare?
Discuție Pensie
As dori un model de chemare in judecata a Casei de pensii pentru neluarea in calcul la calculul pensiei, a platii pentru munca prestata peste durata normala de munca (9 ani consecutivi, conform adeverintei eliberate de angajator).
Depensionare?
Nu inteleg termenul...., si cum ar trebui procedat?
Ati intalnit o situatie de acest gen? Un director adjunct de la o casa judeteana de pensii afirmat ca este posibil dar...
De fapt, nu este preschimbare ci renuntare la pensie anticipata partiala pentru a intra in pensie pentru incapacitate de munca....
In situatia in care un SRL are sediu intr-o camera dintr-un apartament care este proprietatea sotiei asociatului unic, cum se face calculul impozitului platit catre primaria locala pentru apartamentul respectiv daca, intre SRL si proprietar exista un contract de inchiriere a suprafetei camerei (chiar fara taxe).
Daca pentru apartamentul respectiv se plateste taxa radio, SRTV poate sa solicite taxa radio pe SRL?
Daca sunt pensionat cu pensie anticipata partiala dar, afectiunuiile medicale permit pensionare medicala, pot solicita schimbarea tipului de pensie, cu actele medicale doveditoare?
Răspuns la discuția Ref. dosar somaj
Ma poate lamuri cineva daca au procedat corect_
Dosar somaj pentru angajat cu 4 ore (din 2011), complectat cu toate actele necesare (inclusiv adeverinta model 2014 complectata pe ultimele 12 luni) respins pentru ca D112 luna aprilie s-a depus azi in jurul orei 9.30 si nu s-a depus in 01.05.2014; or, azi 05.05.2014 este prima zi lucratoare din luna.