Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

As dori un model de chemare in judecata a Casei de pensii pentru neluarea in calcul la calculul pensiei, a platii pentru munca prestata peste durata normala de munca (9 ani consecutivi, conform adeverintei eliberate de angajator).
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:32, 29 Decembrie 2019
Mergeți la un avocat și plătiți redactarea cererii de chemare în judecată.
Daca cererea se trimite prin posta cu confirmare de primire, care data se i in considerare: dta postei sau data inregistrarii la tribunal?
Data când este înregistrată la registratura judecătoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez dacă am depistat o mare eroare judiciară de tardivitate, știind că pe plicul aflat la dosar era trecută o dată cu 2 zile mai devreme ? flory_mr flory_mr Am dovada unei sentințe total ilegale de Tardivitate a depunerii cererii de chemare în judecată împotriva ilegalei Asociații de Proprietari nr. 71 din ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii sector 3 savuvirgil savuvirgil Buna ziua,ma numesc Savu Vergil .Am fost la Casa de pensii a sectorului 3,pentru a depune o cerere la registratura in care solicitam un raspuns vis-a-vis de o ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii avioane avioane Buna ziua.Am lucrat barman o luna fara a mi se incheia un contract de munca,cu toate ca imi fusese promis.Am plecat,dar nu am primit nici un ban.Cum pot ... (vezi toată discuția)