avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate Deltaco2009

Activitate Deltaco2009

Buna ziua.
Ma intereseaza daca exista vreo interdictie ca o societate aflata in procedura de reorganizare sa emita bilete la ordin pentru achitarea furnizorilor.
Multumesc.
Răspuns la discuția Societate declarata in faliment
Va multumesc!
Buna ziua.
Ma intereseaza daca o societate pe care am administrat-o, avand sentinta cu declararea falimentului, mai trebuie sa pastreze rolele martor de la casele de marcat.
As fi recunoscator daca mi-ati raspunde
Va multumesc.
Va multumesc frumos.

Deci nu exista alta vrianta, care m-ar scuti de impozitele mari datorate la stat.

Si in cazul in care deschid un SRL, cam care ar fi investitia de baza?
Am citit legea 184/2001 inainte sa postez intrebarea. Intrebarea mea este, ca si investitor, fara drept de semnatura, cum pot sa deschid o forma legala de proiectare de arhitectura?
Buna ziua,
Am si eu o intrebare: In ce conditii se poate deschide un birou de arhitectura in cazul in care inca sunt student la facultatea de arhitectura?
Am citit in ziar despre autorizarea de catre CE a unor ajutoare pentru firmele aflate in dificultate financiara din cauza crizei economce. Cunoaste cineva amanunte despre procedura de solicitare a acestora?
Răspuns la discuția Profitul reinvestit
Multumesc mult!
Buna ziua!
Reglementarile in vigoare privind impozitul pe profitul reinvestit - se refera doar la categoria mijloacelor fixe de natura echipamentelor tehnologice, sau la orice alta investitie (cladiri, terenuri) facuta in vederea dezvoltarii activitatii unei societati?