avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1371 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ioanid

Activitate ioanid

Răspuns la discuția parte din site copiata
Nici macar nu-l cunosc, iar pagina mi-a facut-o un bun prieten, ce e si autorul desenului respectiv. Exclus orice colaborare, el (prietenul) e la fel de iritat ca si mine. Iar despre masuri de protectie.. nu e implicata nici o baza de date, sunt simple poze cu mine. O sa pun pe ele numele site-ului, dar orice se poate scoate/sterge in photoshop
am vrut sa scriu de la inceput, dar ma gandeam ca poate se considera ca-mi fac publicitate
site-ul meu este: [ link extern ] /
site-ul ce imi foloseste texul si poza creatie: [ link extern ] /
anunturi ale unei domnisoare cu pozele mele: [ link extern ]
Dar daca a pus si poze cu mine? Daca eu, imbracat intr-un personaj, dar totusi clar eu, apar pe site-ul lui, cu poza furata de pe site-ul meu?
Pai de aceea se inmultesc nesimtitii, si fac asa, ca nu-i chema nimeni sa dea socoteala.
Ce pasi ar trebui sa urmez sa-l chem la tribunal?
Buna ziua,

Detin un site comercial, iar textele de pe el imi apartin. In site este un desen creat de un artist (nu poza preluata de undeva). Am descoperit cu surprindere ca o parte din texe si desenul au fost copiate pe alt site, comercial de asemenea.
I-am scris celui din contact sa le retraga si mi-a raspuns zeflemitor.

Nu stiu daca pot sa pun aici link-urile sa fie mai concludent.

As vrea sa-l dau in judecata, pot?

Multumesc