avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate ony172005

Activitate ony172005

Răspuns la discuția Cadru didactic
godspeed a scris:

ART. 122 din aceeasi lege 128:
"(1) Cercetarea propunerii de sancţionare şi comunicarea deciziei se fac în termen de cel mult 30 de zile de la data constatării abaterii, consemnată în condica de inspecţii sau la registratura generală a unităţii şcolare ori a instituţiei de învăţământ superior, după caz. Persoanei nevinovate i se comunica în scris inexistenta faptelor pentru care a fost cercetata."

Posturile vacante/suspendate ar trebui corect raportate inspectoratului. Inspectoratul, la randul lui, ar trebui sa aiba o evidenta clara a catedrelor pe baza atributiilor de inspectie pe care le au asupra institutiilor de invatamant di competenta lor teritoriala. Raspunderea mi se pare solidara.

Ca o paranteza, am cunoscut profesori suplinitori cu alta pregatire decat cea de specialitatea catedrei care isi faceau treaba mai bine decat calificatii. Dar legea e lege. :)


Multumesc de raspuns, oricum in zilele noastre nu se mai pune accent pe performantele care le obtine un cadru didactic cu 20 de ani vechime necalificat, ci se cauta diploma, nu zic ca sunt perfecta dar doar din greseli poti invata.:sorry::sorry::((
Răspuns la discuția Cadru didactic
Si daca depun reclamatii raspunsul vine tot in 30 de zile sau mai mult?
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Cadru didactic
Multumesc de ajutor, dovezi in mare nu am asa multe insa vreau sa reclam ca domnul director tine un necalificat pe post, in timp ce eu calificat stau cu jumatate de norma? Nu mi se pare corect?:((#-o
Discuție Cadru didactic
Am nevoie si eu un pic de ajutor, cum as putea sa dau si eu in judecata un director de scoala pentru nerespectarea metodologiei invatamantului? Tin sa mai adaug ca sunt profesor cu jumatate de norma din cauza lui si nu dispun de o suma imensa ca sa imi permit sa platesc un avocat? Si nici inspectoratul nu ma ajuta ca sunt mana in mana.
Va rog ajutor?????#-o