avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate gabydutescu

Activitate gabydutescu

Buna seara,am cumpărat o mașină pentru piese de schimb(cu contract de vânzare cumpărare este declarata la fisc dar nu a fost înmatriculată). Acum vreau sa o radiez am un borderou de la Remat( nu adev de distrugere). Mașină a fost inmmatriculata Galați eu am domiciliul in Prahova. Cei de la adm fiscala cer certificatul de radiere din circulație pentru radiere fiscala, mi sa spus că sa îl iau de la Prahova dar cei de la Prahova mă trimit la Galați. Ce ar trebui sa fac? Va mulțumesc anticipat!
Care ar fi procedura de retragere a jurământului militar?
Buna ziua,tatal meu a dat in judecata pentru acordarea grupei a doua de munca firma la care a lucrat.Intre timp tatal meu a decedat, am obtinut pentru mama pensie de urmas.In urma cu putin timp am primit hotararea de la instanta prin care se admite actiunea formulata de acesta.Intrebarea mea este daca mama beneficiaza de acest drept de recalculare?Va mltumesc anticipat !
Discuție Taxa Auto
Buna seara, am castigat recuperarea taxei auto in instanta si de la ANAF am primit ca o sa mi se restituie bani esalonat in 5 ani cate 20 la suta. Intrebarea mea este daca vreau sa inmatriculez o masina care trebuie sa-i platesc taxa de mediu exista posibilitatea sa se deuca suma care trebuie sa o platesc din suma care trebuie sa o recuperez de la stat? Va multumesc!
Răspuns la discuția somaj
Buna seara,copii au infiintat un SRL si la acesta au pus administrator pe mine si pe sotie(fara contract de munca) care a fost data in preaviz de la firma care lucreaza in acest moment! A fost numita iprin actul constitutiv al acestui SRL!
Discuție somaj
Buna seara,daca sotia este numita administrator(fara contract de munca) la firma care copiii au infiintat-o daca este data in somaj de firma la care lucrez, mai primeste somaj? Va multumesc anticipat ptr raspuns!
Buna seara doresc sa desfasor activitate de comert cu produse agricole si vanzare pui pasari.Ce ar fi mai rentabil si mai simplu de infiintat din punct de vedere al costurilor?Daca sediul social il fac la domiciliu trebuie sa fac cadastru si intabulare asupra apartamentului sau pot sa dovedesc cu actul de vanzare cumparare al apartamentului ca sunt proprietar?
Buna ziua,as dori sa incep o activitate de comercializare produse agricole si pui pasari.In acest caz este mai rentabil sa deschid un srl eu sau sa deschid activitatea unui srl al unui prieten care are activitatea suspendata si sa ma trec eu si sotia administrator la acel srl? Cum ar fi mai rentabil din pct de vedere al costurilor
Răspuns la discuția teren mai putin
Va multumesc!dar va intreb daca dupa ce in cadastru ma inregistrez cu 3900mp mai pot deschide actiune pentru cei 4200mp avuti initial de mama?
Buna seara,mama mea are ca mostenire un teren in suprafata de 4200mp.Vrea sa-mi de acest teren mie si am chemat sa masoare terenul ptr a face actele necesare si am vazut ca in loc de 4200mp sunt aprox 3900mp.De la moartea bunicilor mei (cca20 ani)terenul a fost cam neglijat si vecini au tot mutat gardul putin cate putin si au aparut aceste diferente .Ce ar trebui sa fac pentru a restabili hotarele, cadastrisul zicand sa lasam asa ca nu pot decat prin judecatasi vrea sa depuna actele mai departe.Daca depune actele mai pot fece ceva ptr stabilirea hotarelor ptr cei 4200mp ce au fost initial? Astept un raspuns de la dvs multmesc!