avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PF,AFsau SRL?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PF,AFsau SRL?

Buna seara doresc sa desfasor activitate de comert cu produse agricole si vanzare pui pasari.Ce ar fi mai rentabil si mai simplu de infiintat din punct de vedere al costurilor?Daca sediul social il fac la domiciliu trebuie sa fac cadastru si intabulare asupra apartamentului sau pot sa dovedesc cu actul de vanzare cumparare al apartamentului ca sunt proprietar?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 22:19, 30 Decembrie 2014
1) Cel mai indicat ar fi un SRL cu activitate principala Comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat-cod CAEN 4621, si activitate secundara autorizata Comerţ cu ridicata al animalelor vii, cod CAEN 4623.
2) Sediul social il puteti declara la domiciliul dvs. si nu va trebuie decat actul de proprietate, fara cadastru.Dar, va trebui sa aveti si un punct de lucru, pentru ca doar n-o sa vindeti grau si pui vii din apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pui de o zi si furaje livius_sv livius_sv Va rog sa-mi spuneti la ce CAEN pot incadra activitatea de vanzare catre populatie a puilor de gaina de o zi, de asemenea vanzarea catre populatie a furajelor ... (vezi toată discuția)
In ce cod caen se incadreaza glo glo vreau sa trec ca obiect principal de activitate la o societate comertul cu ridicata a sfeclei de zahar si nu stiu in ce clasa se incadreaza comertul cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - cod caen vânzare arpagic si seminte de semănat Prian Diana Prian Diana Ce cod caen trebuie la srl pt a putea vinde arpagic si seminte de semănat? (vezi toată discuția)