avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Activitate antoniu.mihaela

Activitate antoniu.mihaela

Răspuns la discuția pensie alimentara major
Asa....dar in momentul in care el isi va plati toate taxele ,respectiva va freceveanta toate cursurile....eu voi fi obligat in continuare sa-i platesc pensie alimentara......desi el practic repeta anul I ?
Va multumesc. Doresc sa mentionez din nou faptul ca el a renuntat la facultyatea id Spiru Haret pt a se inscrie la zi la facultatea la care este in prezent inscris ca student.
buna ziua.fiul meu din prima casatorie caruia ii platesc pensie de intretinere s-a inscris anul trecut la o facultate id .pe baza adeverintei de inscriere a obtinut pensia de intretinere, ulterior , nemaiachitand nici o taxa, neprezentandu-se la nici un examen , fiind plecat din tara. Anul acesta s-a incris din nou la o alta facultate de zi.
Sunt obligat ,avand in vedere ca anul trecut i-am dat bani degeaba sa-i plates acest an? Se ia in considerare faptul ca, practic, el repeta anul I? Poate in fiecare an lua cate o adeverinta precum ca este student pentru a obtine pensia de intretinere,fara a se mai prezenta la cursuri, respectiv seminarii, examene?
Va multumesc anticipat.