ContSters97923 
	    	Utilizator

ContSters97923 
	    	Utilizator	    

antoniu.mihaela 
	    	Utilizator

antoniu.mihaela 
	    	Utilizator	    

antoniu.mihaela, utilizator
 antoniu.mihaela, utilizator 	
			 ContSters97923 
	    	Utilizator

ContSters97923 
	    	Utilizator	    

id .pe baza adeverintei de inscriere a obtinut pensia de intretinere, ulterior , nemaiachitand nici o taxa, neprezentandu-se la nici un examen , fiind plecat din tara.
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			~ final discuție ~
 herate	                   

am un baiat de 20 de ani inscris la o facultate cu invatamant la distanta caruia ii platesc pentie de intretinere.mentionez faptul ca el a platit numai taxa de ... (vezi toată discuția)
	                    herate	                   

am un baiat de 20 de ani inscris la o facultate cu invatamant la distanta caruia ii platesc pentie de intretinere.mentionez faptul ca el a platit numai taxa de ... (vezi toată discuția)

popoviciu_bogdanel	                   

Am urmat cursurile Universitatii Spiru Haret-Facultatea de Drept si Administratie Publica,specializarea Drept,forma de invatamant ID iar in sesiunea iulie ... (vezi toată discuția)
	                    popoviciu_bogdanel	                   

Am urmat cursurile Universitatii Spiru Haret-Facultatea de Drept si Administratie Publica,specializarea Drept,forma de invatamant ID iar in sesiunea iulie ... (vezi toată discuția)

*2007*	                   

Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
	                    *2007*	                   

Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)