avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate cristina1580c

Activitate cristina1580c

Răspuns la discuția Contract de vz-cumparare
Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția Divort
Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția Divort
Sau se va anula procesul?..
Eu totusi vreau o amanare...poate nu ne vom intelegem si sa nu mai fie nevoie sa mai depun iar actele.
Răspuns la discuția Contract de vz-cumparare
Da, este unic proprietar.
Nu, nu mai are nici un copil, eu sunt singura fata al lui, mai este fratele meu...dar este cu un alt tata...parintii mei sunt divortati de 10 ani. Totusi nu asi vrea un testament....stiu ca se poate ataca...posibil de concubina:)
Dar cum am spus eu nu se poate?
Ce ma sfatutii. ce este mai bine?
Răspuns la discuția Divort
Va suspenda!? Si vor trimite o alta citatie cu o alta data de prezentare la Tribunal?
Buna ziua, asi dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri, va rog frumos. Tatal meu are o garsoniera si asi dori sa-mi spuneti daca se poate trece in contractul lui de casa...o clauza unde sa se specifice ca dupa moartea lui imi va reveni mie, fara a se mai face un alt ctr de vz-cum...sau poate o anexa la contractul de vz-cumparare si daca se poate ataca./
Va multumesc.
Discuție Divort
Buna ziua, asi dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.
In primul rand sunt in divort cu sotul meu ....am avea prima infratisare pe data de 07.12...discutand cu el...am ajuns amandoi la concluzia ca meritam o ultima sansa. Am fost la Autoritatea Tutelara..unde am dat o declaratie cum ca renunt la ancheta sociala...dar intrebare este daca pot sa cer la judecatorie o amanre mai mare, din cate am inteles, se poate pana la 1 an de zile?...Si ce trebuie sa fac...si unde tb sa ma duc, la Tribunal?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Autoritatea Tutelara - divort
Si eu cred la fel.....")
Va multumesc.
Răspuns la discuția Autoritatea Tutelara - divort
Tocmai, de asta eram nedumerita:-/ ............ptr ce caracterizare!?.
Va multumesc ptr raspuns.
Buna ziua, am si eu cateva intrebari......sunt nedumerita...sunt in divort cu sotul meu....si am primit de la Autoritatea Tutelara o instiintare cum sa ne prezentam la ei...cu cateva documente printre care si cu o caracterizare de la locul de munca. Asta implica sa ma duc la servici si sa cer caracterizarea asta, eu fiind in crestere copil, am vb cu sefa mea....despre ce caracterizare este vb....cum se face ea in general, comportamnet, aptitudinii, defecte, etc?
Caracterizarea asta la sf. sa spuna ca imi trebuie ptr ce, divort....sau Autoritatea Tutelara ? (acum toata lumea va afla ca eu voi divorta- mi se pare o prostie asta cu caracterizarea....:)in fine) .
La mine la serv...ca sa iasa o hartie din institutie tb semnata de toata lumea...de la cel mai mic la cel mai mare......o sa fie o nebunie.
Astept sa-mi raspunde-ti, va multumesc frumos si va doresc o zi buna.