buna ziua ,expertiza contabila de care vorbeam acum mai mult timp a iesit .in aceasta au iesit multi locatari cu datorii mai mari decit cele care sint in listele pe care le intocmea fosta administratora.si fosta administratora este trecuta in aceasta expertiza contabila extrajuridiciara cu o datorie de 30000 lei .intrebarile pe care le am sint: 1.cei care apar cu datoriii din cauza ca nu au adus chitantele pe care le au primit cind au platit intretinerea pot fi pusi la plata daca nu aduc chitante doveditoare (mentionez ca expertiza sa facut cu cotoarele de chitante care sau gasit si cu chitantele care au fost cerute de la proprietari in scopul reconstituirii fiselor de apartament) 2.alta intrebare este aceasta expertiza extrajuridiciara poate fi folosita in instanta?
3.fondul de rulment trebuie sa apara in pasiv sau activ?
va multumesc anticipat
saptamina urmatoare iese expertiza contabila am facut o intrebare deoarece fostul presedinte este si actualul si asi vrea sa stiu de ce a lalaito cu expertiza vreo 2 luni acum am inteles mai multe amanunte va pot da saptamina viitoare .pentru mine este relevant ca se poate trage la raspundere si presedintele si comitetul executiv pentru ceea ce lipseste deoarece actualul administrator spunea ca nu raspunde decit vechiul administrator.va multumesc mul si o sa pot sa spun mai multe cind iese expertiza contabila .va multumesc
in cadrul asociatiei noaqstre a iesit expertiza contabila cu un deficit de 500 milioane lei pe cine trebuie sa tragem la raspundere .asi vrea sa stiu daca ne putem indrepta si impotriva presedintelui de asociatie in afara de fostul administrator .acesta este si el raspunzator petru lipsa in gestiune
da respingerea somatiei de plata este irevocabila asa scrie pe hotarirea judecatoreasca,csuze asociatia a fost actionata in instanta.dar daca datoriile sint mai vechi de trei ani?
PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA AM AVUT UN ADMINISTRATOR CARE A MURIT SI A LASAT ASOCIATIA CU DATORII LA FURNIZORUL DE CALDURA CEVA DE GENUL UN MILIARD DE LEI VECHI DIN CARE 750 000 000 SINT INAINTE DE 2007,ADMINISTRATORUL VECHI CARE A MURIT A FOST ACTIONAT IN INSTANTA PE CALE CIVILA PENTRU SOMATIE DE PLATA DE CATRE RADET .INSTANTA A DAT SOLUTIE NEGATIVA DE RESPINGERE CARE ESTE IREVOCABILA.MENTIONEZ CA DATORIILE SINT DIN PERIOADA DE DINAINTE DE 2007.ASI VREA SA STIU SI EU DACA ACESTE DATORII SINT CISTIGATE IN INSTANTA DE ASOCIATIE.ELE SINT INCA TRECUTE IN DEBITUL PE CARE IL INREGISTREAZA ASOCIATIA FATA DE RADET VA MULTUMESC