avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate Tudor1978

Activitate Tudor1978

Răspuns la discuția Retragere declaratie
Va multumesc pentru interventie!

Intr-adevar, am fost luat prin surprindere, spre rusinea mea, si nu am stiut care-mi sunt drepturile. Intentionez sa ma documentez in acest sens.
Multumesc pentru raspuns!

Pana la urma m-am gandit sa nu mai modific declaratia decat daca mai sunt abordat privitor la acest caz. La ora cand s-a petrecut acel furt eu eram la cativa kilometri departare de supermarket si am martori care pot depune marturie in acest sens, Am petrecut patru ore la sectia de politie, am dat o declaratie si am fost tratat ca un infractor, totul pe baza unei imagini neclare surprinse de camera de supraveghere.
ynocentta a scris:

In ce calitate vi s-a solicitat declaratia si in raport de ce fapta ?
Care este justificarea pentru care intelegeti sa modificati/retrageti acea declaratie?

Mi s-a solicitat o declaratie in calitate de suspect in cazul acelui furt (din cat am inteles).
Am gresit o ora in acea declaratie (in loc de ora 8 am trecut ora 20) si as dori sa o modific sau sa-mi retrag declaratia.
Buna seara!

Intr-un supermaket a fost comis un furt, iar hotul a fost surprins de camerele de supraveghere. A fost depusa o plangere la politie.
Cateva zile mai tarziu eu am intrat in acel supermarket, am cumparat cateva produse si la iesire am fost oprit de agentii de paza pentru ca li se parea ca seaman cu hotul. A fost chemata politia si am fost condus la sediu, unde mi-a fost luata o declaratie.
As dori sa stiu daca pot modifica/retrage acea declaratie.

Multumesc!