avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate aferaru91

Activitate aferaru91

Răspuns la discuția contraventional
adresa mea de mail-aferaru91@yahoo.com-iti pot expl mai multe pe mail-ms f f f mult- am termen marti adik 10.10.2009 .... vb p mail;)
stiti cum se calculeaza pensia daca m-am pensionat la 61 de ani si 5luni, pensia standard de pensionare in cazul meu fiind de 64 de ani si 4luni, deci numarul lunilor de anticipare fiind de 35de luni, ce procent de diminuare ar trebui sa mi se aplice.eu am cotizat 33 de ani si 8luni in invatamant. cum se calculeaza valoarea punctului de pensie?
Răspuns la discuția contraventional
aveti dreptate, stiu ca din practica este posibil, ca desi achit amenda este dreptul meu sa contest sau nu, nu ma priveaza de acest drept de a formula contestatie si cu atat mai mult ar trebui sa beneficiez de prezumtia de nevinovatie pana in momentul in care se va da o hotarare definitiva, insa judecatorul mi-a zis bun, atunci adu-mi hotararea respectiva... stie cineva vreo astfel de speta?
Discuție contraventional
aveti o hotarare sau speta in materie contraventionala in care s-a admis plangerea desi s-a platit amenda la jumatate in 48 de ore?