faptul ca ati achitat amenda in termenul de 48 ore nu va priveaza de dreptul de contesta p-verbal in instanta si nici nu echivaleaza cu recunoasterea faptei...acest aspect nu este prevazut in nici un act normativ ca atare este valabil ce vi-am prezentat,si o spun si din practica...nu este recomandat ca amenda sa fie achitata in timp ce procesul este in curs, deoarece instanta poate retine o oarecare recunoastere a vinovatiei.
aveti dreptate, stiu ca din practica este posibil, ca desi achit amenda este dreptul meu sa contest sau nu, nu ma priveaza de acest drept de a formula contestatie si cu atat mai mult ar trebui sa beneficiez de prezumtia de nevinovatie pana in momentul in care se va da o hotarare definitiva, insa judecatorul mi-a zis bun, atunci adu-mi hotararea respectiva... stie cineva vreo astfel de speta?
imi cer scuze dar refuz sa cred ca judecatorul vi-a spus una ca asta...sigur in fata judecatorului v-ati prezentat...???
la ce judecatorie se judeca dosarul dvs si cand este urmatorul termen???
am sa incerc, in masura in care voi intra si eu in posesia ei, sa va trimit o hotarare judecatoreasca prin care s-a admis plangerea contraventionala desi amenda a fost achitata...