Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Prietenul era...nu l'au lasat politisti sa conduca el (cand a vrut sa se urce la volan unul din ei a zis "mars mah in "aia" mea in dreapta si lasa'l pe el) , erau 2 politisti , parcarea este in fata blocului care locuiesc, am 20 de ani iar in declaratie am scris ce s'a intamplat exceptand partea ca am condus la sectie...cred k m'au pus sa conduc pt. a avea ceva la mana in cazul in care nu vroiam sa recunosc sau ceva; dar nu mi se pare normal k nu mi'au dat copie dupa actele alea... dak e asa ei puteau sa mai bage ceva pe acolo fara sa stiu eu.
A si inca o intrebare: dak iau permisul saptamana viitoare se poate sa mi'l anuleze sau ceva dupa ce se rezolva?
Pareti tanar. Oricum se vede ca nu stiti ce inseamna comunism. Din acest punct de vedere puteti sa fiti linistit. La noi este democratie. Exista constitutie democratica, rezultatele alegerilor au fost conforme cu optiunile electoratului; manipulare exista peste tot si in orice regim politic( deci este ceva normal). Doar Traian Basescu a a inceput sa incurce putin lucrurile. Relele de care avem parte nu- s din cauza lipsei democratiei.
Cindea Gabriel a scris:
Total de acord...Atunci cand va candida o persoana care sa inspire incredere,(si nu numai sa inspire),care sa fie INTELIGENT si COMPETENT,atunci poate ca as merge la vot..pana atunci,Dumnezeu cu mila!
[ /quot] Nu se poate proceda asa Dv.inseamna ca deja dati votul prin neprezentare, daca nu stiati si prin neprezenta la vot ajutati un candidat este foarte bine(poate chiar obligatoriu) sa mergem la vot indiferent pe cine votati doar asa se vor CERNE cei mai buni.E foarte greu de luat o hotarare ,pe unul nu il votez deorece din jucator a devenit luptator chiar razboinic,altul e mincinos de ingheata apele(vezi cei 25000euro promisi persoanelor care se vor intoarce in Romania sa stea la mila lui) acum promite case ieftine,altii nationalisti,unul incalca legea zilnic ca e frate cu d-zeu,ba injura pe toti ba -si face singur dreptate,altii participa ca doar e liber,unii sant prea tineri pentru un DOSAR FACUT LA COMANDA si balciul continua.