avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate cristinaioana

Activitate cristinaioana

Răspuns la discuția test de paternitate
nu am stiut,nici nu m-am gandit 1 min in viata mea ca altul ar fi fost tatal,pentru ca daca aveam un dubiu,cat de mic,probabil as fi facut avort!pe fostul sot nu l-am presat deloc cu banii sau cu altceva,din contra doar atat i-am cerut tot timpul sa o sune pe fetita sau sa vina sa o ia 1 ora,2 cu el.atat,nimic mai mult.
este usor sa judeci un om.
Nu ma deranjeaza absolut deloc faptul ca fostul sot vrea sa-si refaca viata sau ca si-a refacut-o,este normal sa o faca.pacat ca am juns intr-o astfel de situatie,e doar vina mea...a nimanui altcineva.
nu ma joc deloc cu sentimentele copilului,din contra ea este tot ce conteaza,mi-e groaza de momentul cand va afla ca cel pe care il cunoaste nu este tatal,cum ai sa-i explic...
Răspuns la discuția test de paternitate
problema e ca fetita il iubeste foarte mult,sufera pentru faptul ca nu o cauta,nu o suna,ma lupt din rasputeri sa fiu si mama si tata in acelasi timp...nu am cum...!
acum sunt intr-o relatie,iar cel cu care sunt incearca sa i ofere dragostea de care are nevoie,dar ea nu accepta,tatal ei e cel mai bun!
cum ai sa-i explic peste ceva timp absenta totala,ea in sufletul ei mic si nevinovat nu intelege nimic.
iar pentru cat sufera fetita si prin ce trece, nu pot sa iert...
Răspuns la discuția test de paternitate
da,recunosc e greu si pentru el!
dar in ceea ce-l prveste pe tatal biologic nu vreau sa se stie cine e,nu pastrez nici o legatura cu el,nu stie ca are un copil,iar copilul nu vreau sa stie cine ea,cel putin momentan.Presupun ca atunci cand va fi mare va dori sa stie adevarul si nu voi putea ascunde.
dar as vrea sa stiu,trebuie sa ma prezint la proces?
poate sa mearga doar avocatul?
mentionez k pana cand au sosit rezultatele testului nu am stiut ca cel cu care am stat 8 ani nu este tatal biologic
s-a-ntamplat odata,demult sa fie ceva,si asa s-a nascut fetita
tot timpul am crezut ca este a fostului meu sot!
la test se poate gresi?
sa cer contraexpertiza
si daca e acelasi?
cat costa un test?
chiar nu stiu nimic,nici un moment in viata asta nu mi-am inchpuit sa ajunga intr- o situatie atat de penibila.
Răspuns la discuția test de paternitate
VA MULTUMESC DIN SUFLET,DAR AS DORI SA STIU DACA EXISTA UN TERMEN LEGAL PENTRU STABILIREA PATERNITATII DE LA NASTEREA COPILULUI.COPILUL ARE 7 ANI,AR PUTEA SA CEARA ORICAND TESTUL DE PATERNITATE??
EL FACANDU-L FARA A-MI CERE APROBAREA

buna,am nevoie de ajutorul vostru,al tuturor care sunteti...care-mi puteti da un,un sfat,o consultanta,orice ,e bine venit!!
am primit o citatie prin care sunt instiintata ca tatal copilului nu este cel biologic,(eu avand unele dubii)!copilul,are aproape 7 ani,este o fetita,dar pana acum nu au existat nici un fel de discutii privind paterniatea!precizez ca suntem divortati de un an timp in care el nu a vizitat fetita foarte des,iar pensia alimentara nu e platita din mai!
din testul de paternitate a reesit ca nu este el tatal biologic!
ce sa fac???
orice raspuns e bine venit,pentru ca eu acum sunt la pamant
va multumesc!