avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ET

Activitate ET

Va rog explicati-mi aceasta solutie (iesirea din indiviziune si plata sultei) in cazul in care eu si fostul sot suntem proprietarii casei, iar eu doresc sa raman singurul proprietar ( fiind si singura platitoare a ratelor bancare pentru creditul cu care am achizitionat casa). Varianta partajului nu este sustenabila, deoarece ma obliga la niste taxe mari pe care nu pot sa le sustin momentan.

Multumesc.
Ma refeream la sederea minorului in strainatate, nu doar la calatorie . Daca exista un program de vizitare stabilit in instanta, el va pretinde ca nu-mi respect aceasta indatorire. Si ca il privez de la a avea o legatura cu el.
Sunt in situatia de a accepta un contract in Suedia oferit de compania in care lucrez. In situatia in care copilul minor mi-a fost incredintat definitiv si irevocabil in urma divortului, mai am nevoie de acordul celuilalt parinte pentru sederea sa in Suedia alaturi de mine?

Multumesc anticipat.