Buna seara, sunt interesat de conditiile si pasii pentru infiiintarea unui atelier de incarcat stingatoare de incendiu. Din informatiile pe care le am trebuie absolvit un curs de operator service stingatoare, de o dotare tehnica minima si de autorizare din partea IGSU (inspect gen sit urgenta). Ma intereseaza daca mai este nevoie de o autorizare ISCIR avand in vedere ca aceste stingatoare sunt presurizate. Imi sunt necesare orice alte informatii/conditii pe care le considerati necesare. Va multumesc anticipat! Cu stima, C.
Buna ziua,
doresc sa fiu indrumat legat de procedurile de depunere a unei plangere penale impotriva administratorului unei firme care a emis cecuri si bilete la ordin fara acoperire in perioada dec2008-ian2009.
Pot fi mentionate mai multe persoane impotriva carora se face plangerea, ma refer la administratorul de la acea data si la cel care a semnat cecurile si biletele la ordin?
Mentionez ca firma mea a deschis procedura de insolventa impotriva firmei care a emis cecurile si biletele la ordin.
Este tardiva plangerea, avand in vedere data emiterii? Daca este prea tarziu, ce variante am impotriva celor care au emis.
Unde se depune plangerea?
Persoanele care au semnat cecurile si biletele la ordin sunt cetateni straini (italieni si turci), influenteaza in vreun fel?
Exista vreun format standard al plangerii?
Va multumesc anticipat, Cristian