avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate nini02

Activitate nini02

Răspuns la discuția partaj
Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția partaj
Multumesc frumos! Problema este acest demers notarial in vederea semnarii acestui "angajament". Nu am gasit nimic pe net pentru a ma lamuri si nu stiu ce implica acest angajament.
Discuție partaj
Buna seara!
Am si eu o nelamurire. Am depus actele pentru divortul pe cale administrativa pentru a incheia o casnicie de 20 de ani, din care nu au rezultat copii. Sotia mea insista sa mergem la un notar pentru a semna un angajament (???) conform caruia, partajul dupa divort va avea loc astfel incat, apartamentul al carui coproprietari suntem va fi impartit la doi in mod egal. Eu nu am auzit despre acest "angajament" luat in fata notarului...Ma puteti lamuri ce implica si, de asemenea ce se poate intampla in cazul nerespectarii lui?
Multumesc!
Răspuns la discuția administrator/politie
Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția administrator/politie
Problema este ca am incercat cu lopata si se ia si cartonul de pe acoperis...Cel mai grav punct este cu instalatia electrica si mi se pare firesc sa aduca administratorul electrician si sa suporte costurile. Ideea este ca in continuare nu este de gasit. Dar zapada a fost curatata, asa cum s-a putut...
Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca stau cu ligheane si oale de 2 saptamani. Asta nu ar fi nimic(!!!), insa de azi noapte nu mai am nici curent electric, pt ca apa s-a infiltrat in sistemul electric care acum e in scurt circuit. Am sunat presedintele de bloc, administratorul, nu sunt de gasit, evident. Intrebarea mea este daca pot chema politia in acest caz.
Răspuns la discuția succesiune
Va multumesc frumos! Deci, oricum ar fi, sotia are drept de succesiune...
Răspuns la discuția succesiune
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția succesiune
Casatoria este oficiala, insa copiii nu sunt si ai tatalui meu...sunt ai ei din prima casatorie. Impreuna nu au copii. Nu conteaza la succesiune daca tatal meu a detinut aceste bunuri anterior casatoriei cu actuala sotie?
Discuție succesiune
Buna seara! Am si eu o nelamurire: acum 10 ani a decedat mama; s-a facut succesiunea, ramanand eu si tata coproprietari pe un apartament si o masina. Tata s-a recasatorit de 8 ani cu cineva care are 4 copii (niciunul minor) si as vrea sa stiu daca actuala lui sotie (si copiii acesteia) ar avea dreptul la mostenire dupa moartea tatalui meu.Multumesc frumos!