avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Activitate ALIC

Activitate ALIC

Răspuns la discuția Probleme cu un teren intravilan
Chiar nu exista nici un specialist ,care sa se fi intilnit cu o asemenea speta?!!
Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi.
Buna ziua,
Tatal meu detinea (a decedat ) o suprafata de teren intravilan de 900mp. In registrul agricol se regaseste ca intre anii 1981-1985 ,el a platit impozitul pe respectiva bucata de pamant. In anul 1986 ,conform legilor adoptate atunci , si care dadeau voie oamenilor de la tara sa detina numai 250mp in proprietate , respectivul teren a fost introdus in patrimonial CAP-ului local ,si , ca urmare a acestui fapt ,tatal meu nu a mai platit impozit pe el. Dupa revolutie , mai précis in anul 1993, a reinceput sa foloseasca si sa plateasca impozit pe aceeasi bucata ,si figureaza in registrul agricol ca platitor de impozit pina in anul 2014. Specific ca tatal meu nu a avut nici un fel de document pentru a demonstra faptul ca este proprietarul acelei bucati de pamant intravilan.
Intrebarea este : cum trebuie sa procedez /care sint pasii de urmat ,ca sa obtin autentificarea legala a proprietatii mele , ca urmas, pe respectivul teren intravilan.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Stimata doamna Gabriela Pintea
Transcriu din adeverinta care i -sa lu ' tata anul acesta

Acesta este citatul extras din adeverinta , eliberata de societate ,care se refera la grupa de munca ,in care a lucrat tata.
Cu speranta ca o sa ne puteti sa ne indrumati noi va multumim anticipat si va incredintam de intreaga noastra stima si gratitudine p
Tatal meu are varsta de 48 ani si 9 luni .A realizat o vechime in campul muncii de 29 de ani si 5 luni . Din acestia a muncit 21 de ani si 3 luni in conditii speciale de munca.Mai concret a muncit pe platformele marine de foraj din Marea Neagra .
1.)La ce varsta poate sa iasa la pensie anticipata de varsta?
2.)Care va fi cuantumul aproximativ al pensiei anticipate de varsta ?
3.)Care este procedura pe care trebuie sa o urmeze sau sa o indeplineasca ?
Va multumesc anticipat