avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate boneti

Activitate boneti

Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari in care exista si foarte multe probleme. Am inceput discutiile cu vecinii de scara pentru separare. Poate sa ma ajute cineva cu pasii care trebuie parcursi pentru crearea de asociatie de proprietari la o singura scara? Va multumesc.
Răspuns la discuția accesiune imobiliara
Multumesc pentru sfat, o seara buna.
Răspuns la discuția accesiune imobiliara
Multumesc pentru raspunsuri. Persoana este proprietara acum, printr-un contract de vanzare cumparare pe care, de altfel, l-a si anexat. Nu stiu daca l-a inscris si in Cartea fFnciara pentru ca de asta se ocupa notarul. De aceea mi s-a parut ciudat. Nu mai sunt proprietara casei+teren de sase ani!! Sa verific la Cartea Funciara daca a facut transferul? Si daca nu l-a facut?
Răspuns la discuția accesiune imobiliara
Poate sa-mi fie opozabila mie?
Răspuns la discuția accesiune imobiliara
Multumesc.

Nu inteleg insa ce asteapta de la mine. Mi se poate imputa mie ceva? De ce sunt parata?
Am primit o cerere de chemare in judecata ca parata de la o persoana careia i-am vandut un teren si o casa de paianta in 2003.

Persoana cere constatarea dreptului de proprietate asupra unei "constructii nou edificate, prin mijloace proprii, pe terenul proprietatea lui ca efect al accesiunii imobiliare artificiale." Sustine, de asemenea ca " a modernizat si extins constructia rezultand un etaj compus din 6 camere, lucrarile fiind realizate in regie proprie si cu materiale proprii."

Ati putea sa ma lamuriti de ce apar ca parata, ce legatura am cu constructia lui si ce ar trebui sa fac in continuare? Va multumesc.