avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate iulius62

Activitate iulius62

Buna ziua,
Inspectoratul scolar judetean refuza decontarea navetei inspectorilor scolari ce fac naveta din localitatile de domiciliu la ISJ, desi inspectorii scolari fac parte din categoria personalului didactic conform art.88 alin. (2) din Legea 1/2011 ca spune ca :"personalul didactic este format din personalul didactic de predare, personal didactic auxiliar şi personal didactic de conducere, de îndrumare şi control."Se motiveaza faptul ca nu se incadreaza in prevederile HG 569/2015 de aprobare a normelor metodologice de decontare a cheltuielilor de naveta, deoarece la art.1 alin(2) lit.f al normelor de mai sus,la definitia unitatilor de invatamant la definitia unitatilor de invatamant unde beneficiarul isi are locul de munca nu apare si ISJ : "unitate/unitate de invatamant - unitatea de invatamant preuniversitar de stat, unitatea de invatamant special, centrul judetean de resurse si asistenta educationala, unde beneficiarul are locul de munca".X. Rog un raspuns urgent deoarece intentionez sa ma adresez in justitie privind neacordarea acestui drept !
Stie cineva daca au aparut normele metodologice de aplicare a legii 285/2010 ?:(
Am mare nevoie de un model de fisa a postului pentru referent specialist asezamant cultural, in speta este vorba de postul de instructor (cum se numea inainte) de la casa de cultura sau caminul cultural.
Astept eventualele raspunsuri la adresa de mail : iulius62@gmail.com

Multumesc anticipat !
Intradevar, niciunul din contabili nu are studii superioare, angajarile s-au facut cu foarte multi ani in urma! Ma intreb cum se poate conduce comp. de contabilitate si daca neavand contabilsef acest comp. nu se desfiinteaza?(in acesta conditii):O
Compartimentul de contabilitate din cadrul unei institutii publice din subordinea consiliului local este format din doi referenti contabili (personal contractual), din care unul indeplinea functia de conducere -contabil sef, avand indemnizatie de conducere si spor viza CFP(este contabil autorizat si membru CECCAR)!!!!!!!! Conf. legii contab.nr.82/1992 republicata, art.10, alin(2) contabilul sef trebuie sa aiba studii ec.superioare.
Cum se face reincadrea dictatata de OUG1/2010 la art.4 alin(1)?#-o ? Pe functie de executie, studii medii ? Se pot delega atributiunile de contabil sef cu plata drepturilor aferente acestei functii de conducere, pentru ca OUG 34/2009la art.22 alin(1). interzice ocuparea prin concurs a posturilor vacante ?:(
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Detin autorizatie emisa de ISCIR pentru operator responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor (RSVTI ). As vrea sa stiu daca pot sa prestez aceste servicii ca persoana fizica autorizata. Pot infiinta o intreprindere individuala sau neaparat trebuie alt tip de firma? (SRL, SNC, etc). Multumesc !