am primit si eu o Notificare de la EOS KSI prin care reclama facturi restante la Romtelecom cesionate in favoarea lor . Am dat telefon si am aflat ca aceste facturi restante sunt din aprilie si mai 2007 dupa ce in martie 2007 am renuntat la abonamentul cu Romtelecom. Din cate am citit pe forum nu trebuia sa dau telefon. Banuiesc ca au inregistrat convorbirea. Ce sa fac in continuare ? Mi s-a sugerat de consultantul lor fiscal sa solicit prin fax copie dupa facturile pretinse la plata.
Tot in notificare imi scriu ca au inregistrat cesiunea de creante in Arhiva Electronica de Garntii Reale Mobiliare sub nr..... Cum ma afectea acest lucru?
Societatii mele ii expira in 31.12.2009 suspendarea temporara de 3 ani. In ce conditii mai pot beneficia de inca o suspendare de activitate , in continuare sau cu o intrerupere de 1 luna ?
Ma intereseaza subiectul deoarece in continuare nu voi desfasura actrivitate.
In situatia in care nu pot prelugii termenul sunt obligat la plata impozitului forfetar? Exista o perioada minima de activitate dupa care as putea din nou solicita suspendarea activitatii, sau aceasta suspendare se acorda doar o singura data (3 ani) in "viata" unui firme ?
Multumesc