avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate nayrda

Activitate nayrda

Răspuns la discuția Violenta in familie
Pana se hotaraste in instanta sunt obligat ca si baietelul cel mare sa i-l incredintez ei? Mentionez ca este foarte atasat de mine si de mult timp vine cu mine aproape oriunde m-as duce.
Culmea este ca in ultimele lui de cand a inceput sa se strice relatia de fiecare data cand plecam plangea rau de tot, saracutul...
Buna ziua. Intrebarea mea ar fi ce merit, si moral si legal .
In privinta titlului eu sunt cel care a fost violent....
Practic sunt casatorit de 4 ani, avand 3 copii.
Relatia a pornit chiar din zero, contrind usor usor si material si mai ales spiritual.
Pot spune ca mai reuseam sa ne rezolvam uneori problemele, dar de cele mai multe ori eu eram singurul care trebuia sa faca concesii.
ma rog, nu conteaza motivele, conteaza faptul de de mai multe ori am lovit-o ... :(
Oricat am incercat sa imi infrang violenta, faptul ca lasa relatia sa se raceasca foarte mult cu toate incercarile mele, deveneam violent... la fel s-a intamplat si acum cateva saptamani cand ea a plecat cu doi dintre copii la parintii ei... (Cel mare este la mine). Atunci am lovit-o si i-am spart si buza... :( Am si eu o rana urata in podul palmei dar asta e altceva.
Intrebarea ar fi: mai am eu dreptul sau sansa de a obtine vre-unul dintre copii ? Mentionez ca nu sunt o fire violenta, cu copii mai ales sunt foarte iubitor, iar pana la varsta care o au ( 4 , 2 jumate si ... 4 luni jumate) am incercat sa le ofer cat mai mult, nu numai material cat mai ales educational.
Nu stiu daca are vre-o legatura, dar motivele de la care se ajungea la violenta intotdeauna erau aceeasi: dorinta ei evidenta dar nerecunoscuta de a rupe familia...
Nu o invinovatesc de indiferenta dar la cel mai mic necaz impartasit cu soacra-mea se insirau barfele, de acolo incepea sa se puna in balanta numai relele, ea incepea sa se comporte ca atare, din ce in ce mai distant pana cand totul exploda. De 3 luni ii tot semnalam ca totul se duce de rapa si degeaba... Eu incercam din rasputeri sa o multumesc, ea se comporta cu mine ca un strain, deja mancarea de fast-food era o obisnuinta la mine.
Acum consider ca ea traversa o perioada depresiva , mult accentuata de discutiile cu mama ei, caci, nu-i asa?, cand dai de un necaz daca tot stai sa il rumegi pe toate partile el creste in loc sa dispara definitiv...
Intrebarea ar fi: am sanse sa obtin custodia vre-unui copil? Moral, legal ?