avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters118265

Activitate ContSters118265

Răspuns la discuția tutela copilului
Buna seara eu locuiesc cu parinti mei la iei in casa si am posibilitatea ca sa-i ofer la fetita mea un viitor bun. Are conditi foarte bune si eu dupa ce ies din maternitate am sa ma intorc la locul de munca. El tot imi spune ca vine sa imi ia copilul prin amenintare si ca imi face si mie rau fiindca nu vreau sa fiu cu el.
buna ziua am un copil eu si cu tatal iei nu suntem casatoriti dar el a recunoscut copilul. si suntem despartiti si el doreste sa imi ia copilul, el nu are loc de munca si nici in somaj nu este el mai are o fetita din alta casatorie dar fosta lui sotie a murit. eu stau acuma la parinti mei si am lucrat inainte pana ce sa intru in maternitate si asi dori sa stiu daca poate sa imi ia copilul.
eu si prietenul meu nu mai stam inpreuna dar avem un copil impreuna el a recunoscut copilul si e pe numele lui dar am o problema eu nu mai doresc sa fiu cu el iar el tot ma ameninta ca vine si imi ia copilul si pe mine ma omoara ce asi putea face in legatura cu el.eu iam spus sa ne lase in pace si nu ii cer nici pensia alimentara numai sa nu ne mai ameninte si sa ne lase in pace.
daca am avut concediu medical pe luna decembrie mi sa spus de la lucru ca imi trage bonusul pe care lam primit au tot dreptul sa faca legal acel lucru sau nu.
Răspuns la discuția tutela totala
nu are nici un rost sa te agiti fiindca poate el nu are un loc de munca si daca avea putea sa ii plateasca si poate cu vizita la copil poate tu nu il lasi sa isi vada copilul. ia-i dat voie sa isi viziteze copilul si sa iasa macar cateva ore doar el si cu copilul ia-i dat voie