avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate pricope constantin

Activitate pricope constantin

Răspuns la discuția pensie de serviciu anticipata
Buna ziua. Multumesc de raspuns.
Cu respect. C. Pricope. =D>
Salut.
Sunt pensionar din sistemul de ordine publica, unde pensia este stabilita in functie salariu net din ultima luna de activitate.
De un an de zile lucreaz la o firma de paza cu contracat de munca. Doresc sa stiu daca pe baza unei adeverinte emise de angajator pentru acest an de munca se poate recalcula pensia, ori daca are vreo influenta la cuantumul pensiei. Multumesc.
Ori de cate ori un salariat merge la medicul de familie i se cere o adeverinta de salariat din care sa rezulte ca este platitor de CAS. Este legala cererea medicilor de familie in conditiile in care ei sunt informati lunar de catre casa de sanatate cu privire la asiguratii platitori?
Multumesc mult. La multi ani si toate cele bune.=D>
domnule Tudor valeriu, sunt de acord cu dvs., dar nu pot sa accept o CFP retroactiva. Persoana in cauza lucreaza in ture, ori neprezentarea lui la serviciu a obligat un alt angajat sa stea peste program 6 ore, pana am gasit un alt salariat din tura libera sa-l aduc in post. Daca mai multi salariati fac acelasi lucru, raman cu posturile neacoperite si de unde personal sa le acopar?
un angajat pentru a justifica absenta de la serviciu a prezentat o adeverinta medicala, datata 28.12.2009 prin care i se recomanda repaus in perioada 23 - 27.12.2009, apoi i se da cu aceiasi data si un concediu medical pentru perioada 28 - 31.12.2009, pentru boala obisnuita cod 01 si diagnostic astm, cod 527. Sdfeverinta medicala tine loc de concediu medical ?