avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate iulian1

Activitate iulian1

Buna ziua.Va rog să-mi spuneți cum este corect evaluare unui ap.dupa aprecierea unui ag.imobiliar,după valoarea impozabilă sau notariala necesar la partaj,mulțumesc.
2.04.1963

Cornel Vasile a scris:

cod N10 - este pentru pensie la limita de varsta...care este data nasterii?

Am înțeles,dar virsta limita este de 65,in cazul meu este cu reducere virsta?Nu se specifica pe decizie.Si daca nu anunț angajatorul de dec primită ce se întâmplă?
Nu am anunțat pt că am dreptul de contestație a dec și risc sa pierd locul de munca in caz că se anulează dec.
Cornel Vasile a scris:

Ce spuneti dvs este o incalcare a art.56 alin.1 lit.c C.mun. .. intrucat c.i.m. , potrivit acestui articol, a incetat de drept la data indeplinirii conditiilor de pensionare pentru limita de varsta.

Buna ziua.Am virsta de 61 de ani și 10 luni sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata,in urma depunerii cererii de pensionare am primit decizia de pensionare pt limita de virsta cod N10..ce trebuie sa fac in continuare in raport cu loculu de munca și obținerea platii pensiei.?Va mulțumesc.
Buna. Ziua.Am de făcut o succesiune după decesul tatălui meu in anul 2023 și mama in anul 2007.Succesori sunt eu ,fiu și doi copii al fratelui meu decedat în 2013.Masa sucesorala se compune dintr-un apartament și două locuri de veci pe numele mai.Cei doi nepoți pretind despăgubire la partajin bani și eu nu sunt dispus sa accept.Va rog să-mi spuneți pașii procedurali și unde,la notar inițial și apoiin instanta ori direct in instanta?
Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Succesiune
Am avut azi primul termen.Am obtinut un alt termen pentru a ma apara .Surpriza insa a venit de la reclamant ,pentru ca nu-i mai pot spune frate si anume el cere tot apartamentul ca mostenire!!Ce credeti ?
Idea este buna,dar din pacate greu de aplicat.Fratele locuieste impreuna cu tatal meu si tatal meu sta la mine de o luna de zile.Datorita bolii de care sufera fratele avand gr 2 de handicap si cu zeci de internari la spitalul de psihiatrie s-a manifestat in asa fel incat la determinat pe tatal meu sa parasesca locinta si l-a amenintat ca nu mai are ce cauta acasa fara hotarire judecatoresca.De suparare tatal meu nu doreste sa se prezinte la proces.Am dreptul eu sa-l reprezint si ce ar trebui sa prezint in instanta.Multumesc
Va multumesc.
Discuție Succesiune
Buna ziua.Tatal meu de 85 de ani are un apartament proprietate comuna cu mama mea , care este decedata de 4 ani.Fratele meu (singurul) a deschis in instanta actiune de succesiune anul acesta.Tatal meu in calitate de pirit nu doreste sa se prezinte la primul termen.El a primit citatie dar eu nu.Va rog sa ma lamuriti ce trebuie eu sa fac si ce se poate intimpla in aceasta situatie? Va multumesc.
Răspuns la discuția Demisie
Va multumesc pentru lamurire.In cazul meu cum as putea beneficia de somaj.