avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Va rog să-mi spuneți cum este corect ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Va rog să-mi spuneți cum este corect evaluare unui ...

Buna ziua.Va rog să-mi spuneți cum este corect evaluare unui ap.dupa aprecierea unui ag.imobiliar,după valoarea impozabilă sau notariala necesar la partaj,mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă va referiți la partajul bunului în instanta taxa de timbru se va stabili conform valorii din grila notariala..Valoarea , reala"este cea care se stabilește in urma unei expertize judiciare în proces.Daca doriti.un partaj amiabil discutați cu notarul public..
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de iesire din indiviziune- stabilire valoare imobil Vasilescu97 Vasilescu97 Sunt in proces de iesire din indiviziune. Am achitat taxa de timbru 3%, respectiv 7.500 euro din valoarea casei de 250.000 euro conform grilei notariale cu ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune (teren). taxa de timbru este foarte mare, prin ce altă modalitate aș putea să obțin jumătatea mea? doina-dobrescu doina-dobrescu Buna ziua, Dupa divort, impreuna cu fostul meu sot avem un teren intravilan de 5 ha. De 20 de ani ma rog sa vindem acest teren si nu vrea, nu vrea sa vina la ... (vezi toată discuția)
Timbru judiciar pioneer pioneer Taxa de timbru judiciar este in functie de valoarea iimpozabila a casei? (vezi toată discuția)