avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Activitate georgyanaa

Activitate georgyanaa

Buna ziua.In cadrul firmei mele, zilele de CO se platesc, dupa parerea directorului, impartind salariul net la 24 de zile(in mintea d-nului o luna are 24 de zile lucratoare).Din ce am gasit pana in momentul de fata, am inteles ca se face media zilelor lucratoare din ultimele 3 luni si salariul net se imparte la aceasta cifra. Mentionez ca in cadrul firmei nu se pun in discutie nici un tip de sporuri permanente.Multumesc
Multumesc mult.Sper sa se rezolve pe cale amiabila
Multumesc. Dar in cazul in care angajatorul nu este de acord cu plata salariului compensatoriu, motivand ca disponibilizeaza din incapacitatea de plata a salariilor, desi nu este cazul, ce putem face in aceasta situatie?
Buna ziua.Am citit foarte multe discutii de pe acest forum, legate de salariul compensatoriu dar tot am niste dubii, asa ca o sa va prezint exact situatia in care ma aflu eu si inca 8 colegi de servici.
Firma in cadrul careia lucrez nu are nici un contract momentan si din lipsa lucrarilor s-a luat hotararea ca toti angajatii firmei sa fie trimisi in somaj, in 3 transe, cate 9 persoane odata.
Pe data de 22 .12.2009 ni s-a dat sa semnam o decizie prin care eram trimisi in preaviz 20 de zile lucratoare(primii 9 angajati), incepand cu data de 21.12.2009. In cadrul firmei nu exista un contract colectiv de munca si nici sindicat, doar este o firma de 30 de angajati.
Intrebarea mea este daca avem dreptul la salariul compensatoriu
In cazul altei firme se intampla acelasi lucru, doar ca firma respectiva are doar 6 angajati, inclusiv directorul. Aceste pesoane au dreptul la salariu compensatoriu?Va rog sa ma ajutati in aceasta problema dar si cu suportul legal aferent.
Multumesc anticipat