avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Activitate mihutzaTM

Activitate mihutzaTM

va multumesc pentru raspunsuri .
asta inseamna ca nu trebuie sa existe nicio zi lipsa intre cele doua contracte de munca ?! sper ca m-am exprimat bine
va multumesc pentru raspuns. ramane sa vorbesc si cu sefa mea. sunt sigura ca voi semna un nou contract de munca cu noua societate. data preconizata a nasterii va fi la sfarsitul lunii iunie
situatia sta in felul urmator.... eu sunt insarcinata in 4 luni iar firma la care sunt angajata va suferii niste modificari si anume va intra in faliment si se va infiinta o alta firma cu alt nume, bineinteles. Intrebarea e : voi avea de suferit ? ma gandesc ca mi se va desface contractul de munca actual dupa care va urma un nou contract la noua firma infiintata. Din cate stiu trebuie sa am continuitate si vechime minim 1 an pana in momentul nasterii pentru a primi indemnizatie pentru concediu maternal. eu la firma actuala am 1 an de cand sunt angajata. astept raspuns, multumesc
Răspuns la discuția SNG 2011
oare cand apare lista cu candidatzii admisi? stiu k azi....dar ....
chiar nu este nimeni din Timisoara?
cine cunoaste detalii legate de cazare? ce suma ar deconta Sng-ul?
multumim. si tie bafta in continuare :) si eu abia astept sa vad lista. mai degraba numarul lor :D
din 09 august e publicata in monitor, cred k am specificat. dar cred ca "monia1977" are dreptate. "Actul este emis la 21 iulie si SNG-ul scrie CLAR ca legile actualizate pana la data publicarii anuntului, adica 5 iulie"
la hotararea nr. 5872005 privind regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, modificarile sunt specificate